Slide Rólunk Szolgáltatások Kárügyintézés Flottaszervíz Elérhetőség

Auto
Mix Center
Az Automix Center tulajdonosa több éves tapasztalattal rendelkezik új és használt gépjárművek értékesítésében és szervizelésében is. Hentes utcai telephelye közel 50 éve autószervizként üzemel, jelenleg márkafüggetlen szervizként.

Slide Elismert szakemberek
széleskörű kapcsolatrendszerrel
Rólunk A FORGERO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2008-ban alakult. Hitvallásunk szerint nem Ön van az autójáért, hanem az autó Önért. Mi pedig azért, hogy az autója szükség esetén akár az életét is meg tudja menteni. Éppen ezért számunkra nincs olyan, hogy „jó lesz ez így”. A legjobbnak kell lennie minden munkánknak, hiszen így tudja Ön is csökkenteni az esélyét egy esetleges komolyabb gépjármű és/vagy személyi sérülésnek.

Szolgáltatásaink Szolgáltatások Hentes utcai telephely A telephely a IX. kerületben, Ferencváros ipari területén helyezkedik el, 10 percre a belvárostól, 2 percre a Lágymányosi hídtól, így az M5-ös és M0-ás autópályáról is percek alatt megközelíthető. A telephely biztonságára különös gondot fordítunk, a helyszín kamerával felszerelt, a Group 4 Securicor által őrzött. Autó diagnosztika A diagnosztikai eljárás során egy diagnosztikai műszert kapcsolunk a gépjárműhöz. A csatlakoztatást követően ismertté válik egy ún. hibakód, amely alapján kollegáink pontosan meg tudják a gépjármű hibájának okát, valamit a javítás várható időtartamát és költségét. Kipufogó javítás Rövid határidővel vállaljuk kilyukadt, meghibásodott vagy leszakadt kipufogók javítását. Amennyiben rendellenes zajokat, hangokat hall a kipufogótól, hozza el hozzánk átvizsgálásra! Előzze meg a nagyobb bajt és az esetlegesen magasabb költséget! Karosszériajavítás, fényezés A fényezés minden esetben egy száraz technológiájú DEWA fényező kabinban történik, hőkezeléses beszárítással, ez biztosítja, hogy a fényezett alkatrész az eredeti, gyári fényezésnek megfelelő, tartós bevonatot kap. Futómű állítás A várható élettartam hossza az emberekhez hasonlóan az autók esetében is nagyban múlik a megelőzésen. Figyeljen a szervizelési határidőkre!
Kérjen időpontot és csapatunk gyors átfutási idővel, szakszerűen végzi el az autójának éppen aktuális szervizét.

Fék javítás A fékek állapotán akár az Ön élete is múlhat, figyeljen rájuk! Szervizünk szakemberei minden esetben mérőműszer segítségével ellenőrzik a fékhatást, viszont ellentétben más szervizekkel, mi minden esetben csak szükség esetén cseréljük a fékeket megkímélve így Önt a felesleges kiadásoktól. Autóelektronika Márkafüggetlen szervizünkben autóvillamossági szakértőink korszerű diagnosztikai műszerek segítségével végzik a javítást, vagy a meghibásodott alkatrész cseréjét. Gumicsere javítás Téli-nyári gumicsere mellett szervizünk gumijavítással is foglalkozik. A gumik tárolása ingyenesen szintén megoldható szervizünkben. Klíma ellenőrzés, javítás Autója klímáját évente egyszer ajánlatos kitisztítani. Szervizünk nem csak a tisztításban, de szükség esetén az annak javításában is segítséget nyújt.

Slide A biztosítási összeget szervizünk minden esetben a biztosítóval intézi, az Ön részéről nincs szükség a javítás finanszírozására. A javítás alatt szervizünk folyamatosan kapcsolatban van Önnel, az ügyintézés és a javítás menetéről folyamatos tájékoztatást ad. Tisztázott jogalapú, biztosítással fedezett kártérítés keretén belül Önnek nincs más dolga, mint egy meghatalmazást adni cégünknek és mi az autójavítás mellett, az ügyintézést is megoldjuk Ön helyett, illetve az alábbi nyomtatványok közül töltse ki biztosítójának nyomtatványát. Nyomtatványok Kárügyintézés Kárügyintézés Helyszíni szemle
Kárbejelentés
Biztosítói kapcsolattartás
Casco és kötelező biztosítás teljes körű kárügyintézése
Gépjármű javítása
Szükség esetén csere autó biztosítása

Flottaszerviz Flottaszerviz Flottája karbantartásához megbízható, rugalmas, megfizethető szervizt keres? Megtalálta! Szakértelmünk a garancia az Ön számára. Teljes körű autójavítás A-Z-ig a lehetetlen szó ismerete nélkül.

Miért érdemes minket választani?
  • Jól felkészült, gyakorlott szakembergárda
  • Versenyképes árak
  • Rövid határidő
  • Flottakedvezmény
  • Teljes körű biztosítási ügyintézés, helyszíni kárfelvétel
  • Minden egy helyen

Slide Elérhetőség Budapest, Hentes utca 12-14.
36 70 70 80 980
szerviz@forgero.hu
Cím Nyitva tartás Hétfő – Péntek 7:00-16:00
Hívjon minket! Legyen Ön is szerződött partnerünk!

Slide Automix Center Copyright © 2021 Forgero Kft. AUTÓ MIX CENTER. All rights reserved.
Web created by:
FunctionalFit Bt
Rólunk Szolgáltatások kárügyintézés Flottaszerviz