Rólunk

A FORGERO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2008-ban alakult. Hitvallásunk szerint nem Ön van az autójáért, hanem az autó Önért. Mi pedig azért, hogy az autója szükség esetén akár az életét is meg tudja menteni. Éppen ezért számunkra nincs olyan, hogy „jó lesz ez így”. A legjobbnak kell lennie minden munkánknak, hiszen így tudja Ön is csökkenteni az esélyét egy esetleges komolyabb gépjármű és/vagy személyi sérülésnek.

Az Automix Center tulajdonosa több éves tapasztalattal rendelkezik új és használt gépjárművek értékesítésében és szervizelésében is. Hentes utcai telephelye közel 50 éve autószervizként üzemel, jelenleg márkafüggetlen szervizként.

A szerviz szakember gárdája évek óta szakmájukban dolgozó elismert szakemberek széleskörű kapcsolatrendszerrel. Így Önnek bármilyen márkájú, típusú autója van, mi minden javítással, karbantartással, időszakos ellenőrzéssel, vizsgáztatással vagy akár garanciális javítással, karosszéria javítással, lakatos munkával is készséggel állunk rendelkezésére!

Hentes utcai telephely

A telephely a IX. kerületben, Ferencváros ipari területén helyezkedik el, 10 percre a belvárostól, 2 percre a Lágymányosi hídtól, így az M5-ös és M0-ás autópályáról is percek alatt megközelíthető. A telephely biztonságára különös gondot fordítunk, a helyszín kamerával felszerelt, a Group 4 Securicor által őrzött.