Szolgáltatások

Karosszériajavítás, fényezés

Nagy tapasztalattal és hozzáértéssel rendelkező szakembereinknek köszönhetően a karosszéria és fényezési munkák alkotják az egyik specialitásunkat.

A fényezés minden esetben egy száraz technológiájú  DEWA fényező kabinban történik, hőkezeléses beszárítással, ez biztosítja, hogy a fényezett alkatrész az eredeti, gyári fényezésnek megfelelő, tartós bevonatot kap.

Miért válasszon minket?

  • rövid határidővel dolgozunk,
  • számítógépes színkeverő rendszert alkalmazunk,
  • a javításokhoz a STANDOX, környezetkímélő  vízbázisú autófestéket használunk.

Időszakos szerviz

A várható élettartam hossza az emberekhez hasonlóan az autók esetében is nagyban múlik a megelőzésen. Figyeljen a szervizelési határidőkre!
Kérjen időpontot és csapatunk gyors átfutási idővel, szakszerűen végzi el az autójának éppen aktuális szervizét.

Autódiagnosztika

A diagnosztikai eljárás során egy diagnosztikai műszert kapcsolunk a gépjárműhöz. A csatlakoztatást követően ismertté válik egy ún. hibakód, amely alapján kollegáink pontosan meg tudják a gépjármű hibájának okát, valamit a javítás várható időtartamát és költségét.

Műszaki vizsgáztatás

Cégünk a kötelezően elvégzendő műszaki vizsgáztatás alkalmával minden esetben felkészíti és levizsgáztatja autóját!

Fékjavítás

A fékek állapotán akár az Ön élete is múlhat, figyeljen rájuk! Szervizünk szakemberei minden esetben mérőműszer segítségével ellenőrzik a fékhatást, viszont ellentétben más szervizekkel, mi minden esetben csak szükség esetén cseréljük a fékeket megkímélve így Önt a felesleges kiadásoktól.

Gumicsere, javítás

Téli-nyári gumicsere mellett szervizünk gumijavítással is foglalkozik.  A gumik tárolása ingyenesen szintén megoldható szervizünkben.

Futómű állítás

Az autó futóművét használat közben különböző deformálások érhetik, ami hatással van a jármű úttartására, közvetve pedig az Ön biztonságára, vezetési élményére is. A futómű beállítására leggyakrabban az évszakváltáskor indokolttá váló gumicsere esetén nyílik lehetőség, hiszen ez esetben a gumi kopása utalhat esetleges futómű beállítási problémákra is. Valamint abban az esetben is, ha valamilyen rendellenes hangot hall vezetés közben, minden esetben forduljon szervizhez! Szakértőink készséggel állnak rendelkezésére.

Klíma ellenőrzés, javítás

Autója klímáját évente egyszer ajánlatos kitisztítani. Szervizünk nem csak a tisztításban, de szükség esetén az annak javításában is segítséget nyújt.

Kipufogó javítás

Rövid határidővel vállaljuk kilyukadt, meghibásodott vagy leszakadt kipufogók javítását. Amennyiben rendellenes zajokat, hangokat hall a kipufogótól, hozza el hozzánk átvizsgálásra! Előzze meg a nagyobb bajt és az esetlegesen magasabb költséget!

Autóelektronika

Márkafüggetlen szervizünkben autóvillamossági szakértőink korszerű diagnosztikai műszerek segítségével végzik a javítást, vagy a meghibásodott alkatrész cseréjét.

<h2AutómentésKérésére a nap 24 órájában bármikor, bármilyen helyzetben tudunk autómentőt biztosítani. Kollegáink kérés esetén azonnal elszállítják a gépjárművét telephelyünkre.